Donații pentru programele caritabile Inima Copilului

Daca citesti acest articol inseamna ca iti pasa de ce se intampla in jurul tau, cu semenii tai, insemna ca ai un suflet mare si un caracter deosebit, inseamna ca suntem impreuna foarte aproape de realizarea unui lucru extraordinar, acela de a deveni COLABORATORI , PRIETENI si PARTENERI in beneficiul copiilor , tinerilor si varstnicilor din comunitatea rurala .

Tocmai de aceea imi permit sa incep prin a ne prezenta. Noi suntem membrii FUNDATIEI INIMA COPILULUI GHERLA,FILIALA TAGA si FILIALA BACIU si ne propunem ca pe aceasta cale sa iti facem cunoascuta activitatea noastra, incununata de multe realizari .FIC Gherla, Filiala FIC Taga si Filiala FIC Baciu,a luat nastere la initiativa presedintelui acestui ONG dl.as.social Sînpetrean Tiberiu Cornel si suntem convinsi ca, odata ce ne vei cunoaste mai bine, vom avea posibilitatea sa dezvoltam eventuale parteneriate sau colaborari pe actiuni care sa convearga atat cu interesele tale cat si cu scopul organizatiei noastre.

Am fi foarte onorati daca, din multitudinea actiunilor si programelor dezvoltate de noi, tu poti identifica proiectul in care sa te implici ca partener, sponsor, colaborator sau, de ce nu, ca simplu voluntar sau membru al nostru.

 

Se pot face donatii pt. proiectele FIC si in bani, redirectionare 2% sau sponsorizari de orice fel.

Cont Banca Transilvania RO34BTRL06701205830985XX

Facebook.com/inimacopilului
Facebook.com/fundatiainimacopilului

Educatie pentru Sanatate

Educatie pentru Sanatate este un proiect care vizeaza implementarea unui stil de viata sanatos, care contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor [...]

Terapia de grup prin joc

Proiectul Terapia de grup prin joc promoveaza activitătile extrascolare si de divertisment, în acelasi timp ofera copiilor o alternativă pentru [...]