Donează

Ajută-ne să ajutăm

Vacanță în Inima Naturii

Prin proiectul Vacanță în Inima Naturii, vrem să le oferim copiilor din medii defavorizate oportunitatea de a învăța că vacanța de vară poate arăta și altfel – în natură, împreună cu alți copii de vârsta lor, cu jocuri și activități outdoor și că aceste activități le pot plăcea chiar mai mult decât jocurile și video-urile de pe telefoane și tablete!

Pentru detalii sau pentru a ne ajuta click pe butonul de mai jos.

Donații în bani

Cont Banca Transilvania 

LEI:  RO34BTRL06701205830985XX

EURO: RO41BTRLEURCRT0083098501

Beneficiar: Fundatia Inima Copilului

SWIFT BTRLRO22

Revolut sau BT Pay la nr 0774012912. Detalii: Donație FIC

Se pot dona sume de bani si in cutiile de donatii cu sigla FIC pe care le gasiti in magazinele si farmaciile partenere.

3,5%

Poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit. Completează, semnează și trimite declaratia 230 pe e-mail către adresa contact@inimacopilului.ro până la data de 10 mai. Echipa organizației se va ocupa să trimită formularul la ANAF. Daca doresti il poti depune chiar tu prin spatiul virtual privat pe site-ul ANAF.

Donații sub formă de bunuri

Daca doriti sa donati diferite lucruri (alimente, rechizite, jucarii, haine, mobila, electronice si electrocasnice), ne puteti contacta la 0740 121 841 si venim noi sa le ridicam. Ne puteti scrie si pe whatsup la acelasi numar.

Daca ai posibilitatea, le poti aduce chiar tu la unul din centrele noastre de colectare:

– Floresti: str. Stejarului 33, ap. 29

– Floresti: str. Florilor 195, ap. 20

– Baciu: str. Cometeii nr. 18

– Taga: str. Principala nr. 27, ap. 3

Voluntariat

Nu in ultimul rand, puteti dona timpul si expertiza dvs. prin voluntariat. Daca doriti sa deveniti voluntar FIC sau daca doriti sa efectuati practica profesionala in cadrul fundatiei noastre va rugam sa ne contactati completand formularul de pe pagina de contact. Click aici